Welkom op de website van de Stichting Openluchtspelen Roderwolde.

Elk jaar, eind augustus brengt een groep enthousiaste spelers een toneelstuk ten tonele in het openlucht theater van Roderwolde.

58 jaar openluchtspel in Roderwolde

Mooi dat u deze site hebt gevonden. Maar liever zien we u bij een van onze voorstellingen van dit jaar. Want deze zomer voeren we voor de 58e keer een openluchtspel op in de tuin van de pastorie in Roderwolde. Meer dan een halve eeuw ervaring dus!

Net als in de voorgaande jaren ook dit jaar weer een blijspel. En net als in de voorgaande jaren zullen we weer optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van de ruimte op ons podium! Hoe? Dat houden we liever nog even voor ons.

In het menu vind u een aantal knoppen met informatie over het stuk dat dit jaar wordt opgevoerd. Maar ook algemene informatie over ons theater, de faciliteiten waarover we beschikken en heeft u de mogelijkheid tot het maken van een route beschrijving naar ons theater. En natuurlijk waar en hoe u kaarten kunt reserveren of kopen. Verder vind u een archief met daarin korte samenvattingen van de door de jaren heen gespeelde stukken incl. rolverdeling en enkele foto's.  

Heeft u na een bezoek aan deze website of een van de voorstellingen nog vragen of wilt u gewoon iets kwijt neem dan gerust contact met een van de bestuursleden of vrijwilligers. 

Vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens,

het bestuur van Stichting Openluchtspelen Roderwolde

 


 

Cafe het Rode Hert geopend na elke voorstelling

Na elke voorstelling zal café het Rode Hert te Roderwolde geopend zijn voor een gezellige na-borrel. Het cafe is gevestigd aan de Hoofdstraat nummer 32 tegenover parkeerplaats "het Doedensplein".

Tevens is het cafe van april tot eind september geopend op de zater-, zon- en feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur, van oktober tot april geopend op de 1e en 3e zondag van de maand van 15.00 - 19.00 uur met live muziek (niet in januari) en daarnaast ook op afspraak.

Voor meer informatie zie: www.hetrodehertroderwolde.nl & Facebook pagina